ISO 9001 - Waarom dit voor u belangrijk is


MASA International is er trots op de eerste vastgoedmakelaar te zijn aan de Costa Blanca die deze internationaal erkende beoordeling ontving en er alles aan doet om deze te behouden. Wij zullen u altijd het volgende leveren:

Door en door kwaliteit

Wij beoordelen elke aannemer en leverancier waarmee we werken om u te verzekeren dat ze aan uw en onze hoge verwachtingen voldoen.

Zorgvuldig uitgekozen woningen

Wij brengen u naar Spanje waar uw eigen persoonlijke adviseur u naar de woningen zal begeleiden conform uw behoeften en budget.

Aandacht voor detail

Onze aftersales afdeling zal elk detail van uw aankoop online opvolgen. Wij kunnen u overal bij helpen, van het meubileren van uw huis tot het openen van een bankrekening of het verkrijgen van de beste huuropbrengst.

Gegarandeerd de laagste prijs

Onze prijzen zijn zo laag dat zelfs de aannemers het niet goedkoper kunnen aanbieden. Als u dezelfde woning goedkoper aangeboden vindt binnen 30 dagen na uw aankoop, dan zullen wij u het verschil terugbetalen of u uw geld teruggeven.

Een onzichtbaar kenteken dat uw dag goed zal maken

Vanaf het moment dat u opstaat tot u in bed kruipt, zal het kwaliteitskenteken ISO 9001 onopgemerkt de hele dag voor u zorgen en ervoor zorgen dat u er zeker van kunt zijn dat de volgende dag nog mooier zal zijn.

Wat doet het juist?

Een kwaliteitskenteken zorgt ervoor dat uw ontbijtgranen geen nare verassingen bevat en weerhoudt uw haardroger ervan u een elektrische schok te geven waarvan uw haar rechtop gaat staan.

Als u in uw auto stapt om naar het werk te rijden, werd er hard aan gewerkt om uw remmen juist te plaatsen, u kunt er dus op vertrouwen dat ze zullen werken als de bestuurder voor u iets onverwachts doet.

Als u op zakenreis of voor een welverdiende vakantie naar het buitenland gaat, dan zal het ervoor zorgen dat uw vlucht vlot verloopt en vliegen veilig is voor iedereen.

Met wat geluk beschikt uw werkgever ook over zulk een kenteken en zult u als werknemer goed behandeld worden en zal uw gezondheid en veiligheid beschermd blijven.

Aan het einde van de dag, als u klaar bent om te gaan slapen en uw kussen van een bedrijf komt dat met een kwaliteitssysteem werkt dan zal uw nachtrust hoogstwaarschijnlijk perfect zijn.


Masa International