2 Slaapkamer Appartement in Las Colinas Golf & Country Club, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €279,000

Varianten van deze woning

3 Slaapkamer Appartement in Las Colinas Golf & Country Club

  • €364,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 117 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij golfterrein
  • Zeezicht

Wonen in een omgeving met veel klasse, luxe afwerking, temidden van de natuur en een van de mooiste golf courses.

Comunidad Naranjo is een exclusieve gemeenschap bestaande uit een eerste fase van 28 appartementen met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Het ligt op een bevoorrechte locatie met uitzicht over de Middellandse Zee en een bos met inheemse vegetatie.
De appartementen in Naranjo zijn ruime woningen, met aandacht om buiten te leven met de perfecte combinatie van design en functionaliteit.

Het interieur van de appartementen in Comunidad Naranjo is zorgvuldig ontworpen met materialen, kleuren en texturen voor een optimaal effect, met de nadruk op licht.

Indoor en outdoor living gebieden worden samen gevoegd tot een continue, harmonieuze ruimtes vormen. Ze zijn ontworpen voor harmonie en welzijn, want het belangrijkste aspect van een huis zijn de mensen die hier wonen.

De materialen die u in de appartementen in Naranjo zal vinden zijn prachtige voorbeelden van architectuur en interieur design. Speciaal zorg is genomen met materialen en texturen en het gebruik van de ruimte en technologie. De keukens zijn harmonieus geïntegreerd in de grote livings en zijn zowel praktisch en mooi.

Afwerkingen en installaties zijn gemaakt met hoogwaardige materialen en luxe details voor hun bewoners, zoals vloerverwarming in de badkamers, Schüco metalen kozijnen, koker airconditioning, smart home automation, osmose in de keuken ...

Alle in een aangelegde omgeving die meer dan een tuin, verbindt uw huis met zijn omgeving.

Las Colinas Golf & Country Club ligt in het zuiden van de provincie Alicante, op slechts 4,5 km van de Middellandse Zeekust. Er zijn meer dan 20 golfbanen op minder dan een half uur rijden van het complex en een groot aantal jachthavens. Het is zeer goed verbonden door de lucht, over de weg en trein.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €279,000Grootte: 90 m2 bebouwd
Reference: Comunidad NaranjoSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 25 m2
Lift: JaKelder: Nee
A/C: JaWit goed: Nee
Garage: OndergrondsVeranda: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij golfterrein
ZeezichtEnergie certificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.