3 Slaapkamer Chalet in Denia, Costa Blanca Noord €169,000

Varianten van deze woning

3 Slaapkamer Eengezinswoning in Denia

  • €159,000
  • Nieuw
  • 2+ 1 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 85 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Winkels in de omgeving

Ruime half vrijstaande woningen te Denia

Duplex en halfvrijstaande huizen in een of twee verdiepingen, met 3 slaapkamers, 2 badkamers, woon-eetkamer, keuken, wasruimte, grote terrassen en prive-tuinen, in een prive-urbanisatie met gemeenschappelijk zwembad.
Dit resort ligt in een bevoorrechte omgeving op slechts 1 kilometer van de zee.
In Denia stad kunt u genieten van meer dan 20 kilometer kusten in de omgeving. Je zou kunnen naderen naar de vele stranden en baai van het dorp. Daarnaast geniet u van de uitgebreide fijne zandstranden in het noorden van Denia, waar u de meest populaire en drukke stranden van de zone kunt vinden.
In het zuidelijke deel van Denia vindt u geweldige baaien van grote schoonheid die verborgen zijn tussen de kliffen van Denia's kust.
De stranden en baaien in Denia, dankzij de kwaliteit van het heldere water, zijn de ideale plek voor mensen die van duiken houden. Ze kunnen kijken naar de flora en fauna die ons omringen.
Bovendien hebben een aantal stranden van Denia de "Blue Flag award" als erkenning voor de kwaliteit van de diensten en uitrusting van deze stranden.

Bewaar woning
Nieuw CHALETPrijs vanaf: €169,000
Grootte: 94 m2 bebouwdReference: Partida Barranquets
Slaapkamers: 3badkamers: 2
Terras: 83 m2Garden: 213 m2
Kelder: NeeA/C: Voorbereiding
Wit goed: NeeVeranda: 13 m2
Gemeenschappelijk zwembadWinkels in de omgeving
Energie certificaatBekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993
De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.