2 Slaapkamer Maisonette in El Raso, Guardamar, Costa Blanca Zuid €154,500

Property video
Locatie

Varianten van deze woning

3 Slaapkamer Maisonette in El Raso

  • €174,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 89 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Winkels in de omgeving

De nieuwe fase is nu ook in verkoop, maak snel een afspraak voor een bezichtiging van Oasis Beach XII

Oasis Beach XII is een complex samengesteld uit 203 appartementen en maisonettes, waarbij u de keuze heeft uit twee of drie slaapkamers en twee of drie badkamers, gelegen rond twee grote groene zones met een zwembad in elke zone.
De woning is volledig privé, volledig omheind en heeft alle gemakken: SPA, fitnessruimte, speeltuin, minigolf en petanque.
Alle woningen komen met ondergrondse parkeergarage inbegrepen in de prijs, daarnaast is het mogelijk om ze te aanvullen met een extra ruimte in de kelder die afzonderlijk worden verkocht.
Het resort ligt tussen Guardamar en Orihuela Costa, in het hart van de Costa Blanca. Dicht bij alle diensten en de beste recreatieve activiteiten in de omgeving (stranden, golf, enz.). Waar u het beste klimaat en milieu kunt genieten 365 dagen van het jaar.

Bewaar woning
Nieuw MAISONETTEPrijs vanaf: €154,500
Grootte: 74 m2 bebouwdReference: Oasis Beach XII
Slaapkamers: 2badkamers: 2
Terras: 4 m2Garden: 15 m2
Kelder: NeeA/C: Ja
Wit goed: JaGarage: Ondergronds
Veranda: 15 m2Gemeenschappelijk zwembad
Winkels in de omgevingEnergie certificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993
De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.