2 Slaapkamer Appartement in Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €165,000

Varianten van deze woning

2 Slaapkamer Appartement in Orihuela Costa

  • €210,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 2 slaapkamers
  • Grootte: 81 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Winkels in de omgeving
  • Nabij golfterrein

Schitterende appartementen met ruime balkons.

Deze appartementen bestaan uit 2 slaapkamers, 2 badkamers en grote terrassen in alle van hen.
Ze zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen, pre-installatie airconditioning en verwarmde vloer op de badkamers.

Residential Villacosta Club (Terras appartementen) telt met grote tuinen met palmbomen en diverse planten, zwembad, jacuzzi en zelfs een fitnessruimte met kleedkamers van exclusief gebruik voor de eigenaren. Het maakt allemaal van deze residentie de perfecte omgeving om steeds een brede glimlach te hebben.
Gelegen in het Orihuela Costa gebied, nauwkeuriger dicht bij Villamartin, een bevoorrechte omgeving omringd door vier prachtige golfbanen (Villamartin, Las Colinas, Las Ramblas en Campoamor). Het gekozen gebied voor het project is zorgvuldig geselecteerd om ervoor te zorgen dat alle faciliteiten zoals lokale bedrijven en recreatiebedrijven al in dit woonwijk beschikbaar zijn, zoals het winkelcentrum La Fuente.

Bewaar woning
Nieuw APPARTEMENTPrijs vanaf: €165,000
Grootte: 87 m2 bebouwdReference: Villacosta Club
Slaapkamers: 2badkamers: 2
Terras: 77 m2Terras (2): 42 m2
Kelder: NeeA/C: Voorbereiding
Wit goed: NeeGarage: Ondergronds
Veranda: NeeGemeenschappelijk zwembad
Winkels in de omgevingNabij golfterrein
Energielabel: BBekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993
De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.