3 Slaapkamer Villa in Pilar de la Horadada, Costa Blanca Zuid €249,000

Exclusieve villas te Pilar de la Horadada

Deze woningen zijn voorzien van een modern design dat is afgestemd op de behoeften van vandaag met eerste kwaliteit materialen. Deze villa's zijn gebouwd met 3 slaapkamers, 2 badkamers, terrassen, prive zwembad en parkeerplaats op het prive-perceel.
Gelegen in Pilar de la Horadada (Alicante) in Lo Alegre, waar we vooraan een groot groen gebied hebben met grote tuinen waar u de natuur en het bevoorrechte weer kunt genieten met zachte briesende zee en gemiddelde temperaturen van 18 ° C. Zacht in de winter en warm in de zomer. Met meer dan 3.200 zonnige uren per jaar.
Pilar de la Horadada, aan de oevers van de Middellandse Zee met zijn ongerepte stranden en rustige landschappen, ligt in de kustvlakte zuid Costa Blanca.
We vinden deze prachtige stad uit de provincie Alicante, 18 km naar Torrevieja en 70 km naar Alicante.
Onder enkele van de meest populaire stranden vindt u Mil Palmeras, El Conde, Jesuitas, El Puerto, Higuericas of Las Villas.
Allemaal met "BLUE FLAGS" toegekend door de Association of Consumer and Environmental Education (ADEAC), verkregen door de milieukwaliteit van zijn zeewater. Pilar de la Horadada heeft ook een fiets-toeristische route van meer dan 40 km.

Bewaar woning
Nieuw VILLAPrijs vanaf: €249,000
Grootte: 109 m2 bebouwdReference: Las Palmeras Sun
Slaapkamers: 3badkamers: 2
Terras: 18 m2Land: 202 m2
Kelder: NeeA/C: Voorbereiding
Wit goed: NeeGarage: Parkeren in perceel
Veranda: NeeMet zwembad
Winkels in de omgevingEnergielabel: C
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993
De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.