3 Slaapkamer Villa in Almoradi, Costa Blanca Zuid €200,000

Bijzondere villa's met alle comfort in een rustige omgeving

De residentie Las Acacias bestaat uit villa's met 200 m2 perceel, 128 m2 bebouwd, privé zwembad, solarium en een parkeerplaats. Het bestaat uit 3 slaapkamers, 3 badkamers, een terras en een privésolarium.
Residentieel Las Acacias is gelegen in het hart van de Vega Baja del Segura (Almoradí) Heredades, gehucht van de prachtige stad Almoradi.
Het dorp Heredades, gedeeld met de naburige stad Rojales en ligt net naast de weg tussen de twee steden.
Het heeft ook belangrijke openbare diensten zoals school, kerk, sportvelden, zwembad, buurthuis en gezondheidskliniek.

De nabijheid van de rivier de Segura heeft zijn plaats gemaakt tot een van de meest bezochte wandelaars in onze regio, en dat het een toeristische route loopt die communiceert door het struikgewas van de rivier, de steden die badend in de rivier van Guardamar naar Orihuela. Het is ook het toneel van de beroemde nachtroutes, georganiseerd door de stad Almoradi en concentreert honderden mensen.
De locatie maakt Las Heredades een comfortabele en rustige plek om het hele jaar door te wonen.
Een droom voor diegenen die liever in een interieur wonen met de voordelen van een kleine stad en toch dicht bij al onze attracties van de kust, vindt u de steden Orihuela Costa, Guardamar en Torrevieja ..

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €200,000Grootte: 128 m2 bebouwd
Reference: Residencial Las AcaciasSlaapkamers: 3
badkamers: 3Solarium: 45 m2
Lift: NeeLand: 200 m2
Kelder: NeeA/C: Voorbereiding
Wit goed: NeeGarage: Parkeren in perceel
Veranda: 12 m2Met zwembad (optioneel)
Winkels in de omgevingEnergielabel: B
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.