2 Slaapkamer Maisonette in Torre de la Horadada, Costa Blanca Zuid €176,900

Varianten van deze woning

2 Slaapkamer Maisonette in Torre de la Horadada

  • €176,900
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 2 slaapkamers
  • Grootte: 72 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij strand
  • Winkels in de omgeving

Mooie maisonnette woningen in de regio die het helemaal gaat maken.

Residential Nova is een nieuw project ( in aanbouw) dat bestaat uit maisonettes met twee slaapkamers, twee badkamers, een volledig ingerichte moderne keuken en een ruime open woon / eetkamer die leidt naar een privéterras met tuin of solarium.
Alle huizen hebben parkeergelegenheid, grote terrassen, groene zones en een gemeenschappelijk zwembad.
De nieuwe ontwikkeling van Residencial Nova ligt op een paar meter van de Playa de las Higuericas, in Torre de la Horadada.
Deze nieuwe site in Torre de la Horadada ligt dicht bij een aantal prachtige stranden aan de Middellandse Zee (500 meter), allemaal bekroond met blauwe vlaggen als erkenning voor de goede kwaliteit van het zeewater en de diensten.

Er zijn verschillende golfbanen in de omgeving, evenals een jachthaven en ruime groene gebieden. Deze ontwikkeling is gemakkelijk bereikbaar vanaf de luchthavens San Javier (Murcia) en El Altet (Alicante) via de N-332 en de snelweg AP7. Dit is een fantastische kans om te genieten van een uitzonderlijk klimaat dicht bij de warme en kalme Middellandse Zee.

Bewaar woning
Nieuw MAISONETTEPrijs vanaf: €176,900
Grootte: 79 m2 bebouwdReference: Residencial Nova
Slaapkamers: 2badkamers: 2
Garden: 54 m2Lift: Nee
Kelder: NeeA/C: Voorbereiding
Wit goed: JaGarage: Parkeren in perceel
Veranda: NeeGemeenschappelijk zwembad
Nabij strandWinkels in de omgeving
ZeezichtEnergielabel: C
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993
De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.