Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

2 Slaapkamer Appartement in La Manga, Costa Cálida €181,000

Varianten van deze woning

3 Slaapkamer Appartement in La Manga

  • €198,000
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 3 slaapkamers
  • Grootte: 85 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Nabij strand
  • Winkels in de omgeving

Wonen temidden van het water?

Appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers, met panoramische terrassen, een spectaculair uitzicht, een ondergrondse parkeerplaats en ook benijdenswaardige gemeenschappelijke ruimtes, voor het plezier van het hele gezin en met uitstekende communicatie naar de rest van de steden en activiteiten aangeboden door het goede klimaat .
De ontwikkeling van Los Flamencos is voortgekomen uit een filosofie van integratie en respect voor het milieu. Het ontwerp en de constructie van Los Flamencos hebben rekening gehouden met de natuurlijke omgeving om een ??maximale integratie te bereiken met de minst mogelijke impact van de zoutvijvers.
Gemeenschappelijke ruimtes met houten omheining, verlichting met weinig impact, meer dan 1.300 m2 autochtone planten in rustgebieden die het geluid van de huizen van de ontwikkeling absorberen, zachte stedelijke en natuurlijke behandelingen, en een zwembad met een speciale zandafwerking en afgeronde randen naar bootst het strand na. Er is een sportterrein met een fitnessruimte in de open lucht, een renbaan of fietspad en zandputten voor volleybal en spelonken. De spa ligt aan de oostkant van de urbanisatie en biedt gebruikers een fantastisch uitzicht over de zoutvijvers.
De gemeenschappelijke ruimtes in Los Flamencos zijn ontworpen als een uitbreiding van de aangrenzende zoutvijvers. Een natuurlijke open ruimte die is ontworpen om u te laten genieten van de frisse lucht, te sporten, te ontspannen en te genieten van een gezonde levensstijl, maar ook om activiteiten te ondernemen die respect voor en behoud van de natuurlijke omgeving waarin het zich bevindt aanmoedigen. Los Flamencos biedt een uitkijkpost voor vogels, zodat u op een bevoorrechte locatie kunt genieten van de vogels in de omgeving
Los Flamencos ligt op een paar minuten afstand van het charmante vissersdorpje Cabo de Palos en minder dan 30 kilometer van de stad Cartagena.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €181,000Grootte: 78 m2 bebouwd
Reference: Los FlamencosSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 18 m2
Lift: JaKelder: Nee
A/C: JaWit goed: Ja
Garage: OndergrondsVeranda: Nee
Gemeenschappelijk zwembadNabij strand
Winkels in de omgevingMobility in Mind
eerste lijn strandZeezicht
Energielabel: BBekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International