3 Slaapkamer Villa in Las Colinas Golf & Country Club, Orihuela Costa, Costa Blanca Zuid €650,000

Schitterende villa's op een bevoorrechte lokatie

De Madroño-gemeenschap bestaat uit 10 vrijstaande villa's met twee verschillende soorten villa's, Cárabo en Búhogen, een bevoorrechte locatie in Las Colinas Golf & Country Club, met een indrukwekkend uitzicht over de golfbaan, die internationaal is erkend als een van de top 100 in continentaal Europa en de beste in Spanje.
Bij alle villa's in de Madroño-gemeenschap zijn de buitenruimtes gepland als een uitbreiding van de binnenkamers en de grote ramen aan de gevel bevorderen een gevoel van ruimte.
Búho-villa's hebben twee verdiepingen en bieden de mogelijkheid om in een unieke habitat te wonen; met mediterraan bos aan de ene kant en gelegen op een bevoorrecht niveau met uitzicht op de golfbaan.
De impact op de omgeving wordt geminimaliseerd door een verticaal architecturaal concept dat een levende ervaring levert in harmonie met de natuur. Het privé-zwembad bij Búho-villa's lijkt samen te smelten met de lucht, als een balkon, waardoor het terras met uitzicht op de woonkamer een gevoel van continuïteit biedt. De kamers in de villa zijn vol licht en de grote ramen versterken het gevoel van ruimte en laten de bewoners zich onderdompelen in een natuurlijke, unieke en bevoorrechte omgeving.
Búho-villa's hebben drie slaapkamers, een gastentoilet en twee badkamers, waarvan één met een eigen badkamer en, naar buiten toe, een heel bijzondere badervaring biedt in harmonie met de rest van het pand. De grote slaapkamer op de tweede verdieping wordt aangevuld door een grote kleedkamer en een terras. De villa's hebben een ondergrondse garage en een berging met directe toegang van binnen en buiten de accommodatie.
Met een bevoorrechte locatie, meestal aan de voet van de golfbaan, genieten de villa's van Cárabo van een unieke omgeving en een onovertroffen uitzicht. Zowel huizen met één verdieping als twee verdiepingen zijn beschikbaar en het ontwerp probeert alle ruimtes optimaal te benutten en op te gaan in de natuurlijke omgeving. De binnenkamers strekken zich uit tot buitenruimtes met een zwembad, ontworpen om te genieten van het mediterrane klimaat en landschap. De villa's van Cárabo bieden drie ruime slaapkamers, twee badkamers en een gastentoilet. De hoofdslaapkamer heeft een en-suite badkamer en een grote kleedkamer. Deze eigenschappen hebben een parkeerplaats buiten.

In Spanje, ten zuiden van Alicante, is er een andere wereld. Het is de perfecte plek om te ontsnappen op vakantie: een vallei genesteld tussen heuvels, met uitzicht op de zee, waar huizen en de golfbaan harmonieus in de natuurlijke omgeving passen.
Las Colinas Golf & Country Club is een exclusieve woongemeenschap aan de Spaanse Middellandse Zeekust met een lage woondichtheid, gebouwd rond een 18-holes kampioenschapsgolfbaan. Met zijn bevoorrechte locatie, Las Colinas Golf & Country Club heeft een oppervlakte van 330 hectare. Het heeft een natuurreservaat van 200.000 vierkante meter, inclusief schilderachtige paden en ruime groene zones met inheemse vegetatie. Liggend langs een vallei vol met citrusbomen en omringd door heuvels, is de enige toegang via een spectaculaire ingang in de stijl van de canyon, een functie die zijn rust en immense natuurlijke schoonheid behoudt.
Las Colinas Golf & Country Club heeft een uitzonderlijk klimaat, is zeer goed verbonden en beschikt over uitgebreide sportfaciliteiten en -diensten, evenals een privé-strandclub aan de kust van het La Glea-strand in Campoamor.
Las Colinas Golf & Country Club is goed verbonden met weg, trein en lucht. Over de weg De stad Alicante ligt op 74 km afstand en de luchthaven van Alicante op 50 minuten. De stad Murcia ligt op 63 km afstand en de luchthaven San Javier ligt op slechts 20 minuten afstand.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €650,000Grootte: 150 m2 bebouwd
Reference: Madroño CommunitySlaapkamers: 3
badkamers: 2Lift: Nee
Land: 1043 m2Kelder: Ja
A/C: JaWit goed: Ja
Garage: OndergrondsVeranda: Nee
Met zwembadNabij golfterrein
ZeezichtEnergie certificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.