3 Slaapkamer Appartement in Sierra Cortina, Benidorm, Costa Blanca Noord €290,900

Varianten van deze woning

2 Slaapkamer Appartement in Sierra Cortina

  • €224,200
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 2 slaapkamers
  • Grootte: 78 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Mobility in Mind
  • Zeezicht

Luxe appartementen met een grandioos uitzicht.

Seascape Resort is een complex van luxe huizen met uitzicht op een prachtige horizon, de Middellandse Zee.
Alle woningen zijn ontworpen met een slim ontwerp, dat het mogelijk maakt om de dag- en nachtzones te optimaliseren, evenals de binnen- en buitenruimtes om uw leven comfortabeler te maken.
Het resort bestaat uit appartementen met 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers met grote terrassen en een ondergrondse garage. Ze zijn allemaal uitgerust met de modernste technologie om het comfort te verhogen: aero thermische klimaatbeheersing, slimme brievenbus, thermische en akoestische isolatie, enz.

Bovendien zijn de uitstekende gemeenschappelijke ruimtes zoals het zwembad, de fitnessruimte, sportvelden, kindergedeelte, tuinen, onder anderen.
Seascape Resort is zo ontworpen dat u altijd kunt genieten van: grote groene gebieden, sportvelden, minigolf, jeu de boules, paddle, fitnessruimte, verwarmde binnen- en buitenzwembaden, jacuzzi, sauna, kindergedeelte, gourmetkamer.
Ieder deel van dit complex is toegankelijk voor personen met beperkte mobiliteit. Je zult vredig leven op een plek met privébeveiliging.
Seascape Resort kijkt naar de baai van Benidorm en biedt u bevoorrechte uitzichten en het leven van een opgewekte stad, bekend om zijn entertainment, zijn handel en een grote bron van cultureel aanbod en een grote selectie internationale restaurants.
40 minuten van de internationale luchthaven van Alicante en het hogesnelheidstreinstation.
Seascape Resort is dichterbij dan je je ooit zou kunnen voorstellen.

Bewaar
NieuwAppartement
Prijs vanaf: €290,900Grootte: 101 m2 bebouwd
Reference: Seascape ResortSlaapkamers: 3
badkamers: 2Terras: 35 m2
Lift: JaKelder: Nee
A/C: JaWit goed: Ja
Garage: OndergrondsVeranda: 7 m2
Gemeenschappelijk zwembadMobility in Mind
ZeezichtEnergielabel: B
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.