3 Slaapkamer Villa in Torrevieja, Costa Blanca Zuid €299,000

Twee verschillende types villa binnen een kleine afgesloten urbanisatie

Een nieuwe residentie van 9 moderne en comfortabele villa's, allemaal op het zuiden met onafhankelijke percelen, privé zwembad en gelegen in een exclusieve gated community met grote groene gebieden, tennisbaan en een groot gemeenschappelijk zwembad.

De ontwikkeling heeft twee modellen van villa's, een model op de begane grond met solarium en een andere model herenhuis villa met begane grond, solarium en optionele kelder. Naast de beste kwaliteiten en afwerkingen zijn dit woningen die voldoen aan de hoogste niveaus van energie-efficiëntie.

Het model Alexandra bestaat uit 2 grote villa's verdeeld over 2 verdiepingen met een solarium, met 3 slaapkamers en 3 badkamers en een kelderoptie. De begane grond bestaat uit de woonkamer, keuken, badkamer en grote slaapkamer met tweepersoonsbed, de bovenverdieping heeft twee slaapkamers, twee badkamers en het solarium om de hele dag van de zon en het microklimaat van Torrevieja en de Middellandse Zee te genieten.
Deze urbanisatie ligt op 200 meter van het winkelcentrum Habaneras, Carrefour en recreatiegebieden zoals bioscopen en medisch centrum (IMED), in de buurt van het natuurpark Las Salinas en dicht bij alle voorzieningen, met gemakkelijke reistoegang tot de nabijgelegen stranden en het centrum van Torrevieja.
Een schitterende locatie dicht bij alles, waar je echt kunt genieten van de Spaanse levensstijl en het mediterrane klimaat.

Bewaar
NieuwVilla
Prijs vanaf: €299,000Grootte: 99 m2 bebouwd
Reference: Sunlife Habaneras VillasSlaapkamers: 3
badkamers: 3Terras: 7 m2
Solarium: 33 m2Land: 206 m2
Kelder: NeeA/C: Voorbereiding
Wit goed: NeeGarage: Parkeren in perceel
Veranda: 18 m2Met zwembad
Winkels in de omgevingEnergielabel: B
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.