Klik om ons interview met Antonio Vidal, Wethouder van Stranden en Markten van Torrevieja te zien

2 Slaapkamer Maisonette in Los Balcones, Torrevieja, Costa Blanca Zuid €189,900

Varianten van deze woning

2 Slaapkamer Maisonette in Los Balcones

  • €159,900
  • Nieuw
  • 2 badkamers
  • 2 slaapkamers
  • Grootte: 74 m2 bebouwd
  • Gemeenschappelijk zwembad
  • Winkels in de omgeving
  • Zeezicht

Moderne maisonnettewoningen in Los Balcones

Laguna Beach Resort is een residentie bestaande uit maisonnettes waarin de hoogste kwaliteit primeert zowel in materiaal als in de bouw.
Maisonnette op de begane grond met terras of op de bovenste verdieping met solarium, woningen met 2 slaapkamers en 2 badkamers. Alle woningen hebben een ondergrondse parkeergarage.
Daarnaast hebben alle woningen uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met zwembadtype strand met palmbomen, chillout gebied en kindergedeelte.

Laguna Beach Resort ligt recht tegenover het natuurgebied van de Salinas de Torrevieja waardoor u een ongelooflijk uitzicht heeft op de Laguna Rosa en de Middellandse Zee. Omgeven door alle diensten, restaurants, ziekenhuizen, supermarkten en golfbanen, zal het leven in ons resort u veel gemakkelijker maken.

Gelegen in de stad Torrevieja, op slechts 35 minuten van de stad Alicante met het internationale vliegveld van El Altet en het hogesnelheid-treinstation, zult u het hele jaar door comfortabel kunnen genieten van uw huis en de mediterrane levensstijl.

Bewaar
NieuwMaisonette
Prijs vanaf: €189,900Grootte: 74 m2 bebouwd
Reference: Laguna BeachSlaapkamers: 2
badkamers: 2Terras: 18 m2
Solarium: 86 m2Kelder: Nee
A/C: VoorbereidingWit goed: Nee
Garage: OndergrondsVeranda: Nee
Gemeenschappelijk zwembadWinkels in de omgeving
ZeezichtEnergie certificaat
Bekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

De informatie die u leest op deze webpagina is bezorgd door de bouwmaatschappij/promotor. Elke klant heeft recht tot inzage van de details, vermeld in de "RD 515/89", ten kantore van de bouwmaatschappij of promotor.
Masa International