2 slaapkamer Villa in Calasparra, Costa Cálida €134,400

Villa met privé zwembad te Calasparra

Een goed onderhouden compacte villa te Calasparra een oase in een rurale omgeving.

Calasparra is een van de vele mooie Spaanse dorpjes gelegen in de regio Murcia. De regio is bekend om het gegeven dat er veel rijst wordt verbouwd en de lokale fruit- en groenteteelt.

Twee slaapkamers, twee badkamers, een gezellige woonkamer en een complete keuken, met de mogelijkheid om een derde slaapkamer te realiseren.
Geniet van de rust en dekomgeving vanaf uw terras, dakterras of tijdens een wandeling in de omgeving. Neem een consumptie in een lokale bar of geniet van een glas lokale wijn.

Dit is wonen tussen de Spanjaarden en het Mediterrane leven wat op u wacht.

Calasparra is een gemeente in de Spaanse provincie Murcia in de regio Murcia met een oppervlakte van 193 km². In 2004 telde Calasparra 9700 inwoners. De stad ligt in een bergachtig gebied in het noordwesten van de provincie Murcia.

In tegenstelling tot het omliggende gebied kan Calasparra gebruikmaken van 4 rivieren, waaronder de Segura. Hierdoor staat de stad ook wel bekend om zijn rijstproductie, dit gaat terug tot de 14e eeuw.

Bezienswaardigheden
In de stad staan twee kerken, de Iglesia San Pedro en de Parish Church. Een andere toeristische attractie in Calasparra is Nuestra Senora de la Esperanza. Dit is een toevluchtsoord uit de 17e eeuw.

De legende van de maagd van de stad vertelt ons dat als iemand het standbeeld van de maagd wil meenemen zij zichzelf zo zwaar maakt dat iedereen beseft dat ze daar thuishoort.

Bewaar woning
Herverkoop VILLAPrijs: €134,400
Grootte: 82 m2 bebouwdReference: Cañada Verde 11 - 4616V
Slaapkamers: 2badkamers: 2
Terras: 18 m2Solarium: 20 m2
Land: 525 m2Kelder: Nee
A/C: JaLiving space: 68 m2
Garage: NeeVeranda: Nee
Met zwembadWinkels in de omgeving
Mobility in MindGemeubeld
Energielabel: GBekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993