2 Slaapkamer Appartement in Torrevieja, Costa Blanca Zuid €90,000

Centraal en enorm gunstig gelegen appartement te Torrevieja

Een buitenkans om een stijlvol 2 slaapkamer appartement te kopen in het hart van Torrevieja, Costa Blanca, zeer dicht bij het strand en het Europa Park.

Gebouwd in een klein prive-blok met 2 slaapkamers, een badkamer, ruime woonkamer, aparte keuken en een eigen balkon. Op de bovenste verdieping is een gemeenschappelijk terras voor alle appartement eigenaren.

Het appartement is volledig in moderne stijl gerenoveerd en perfect voor permanente bewoning en als vakantiewoning of als huurinvestering.

Inbegrepen in het aanbod is een garageplaats in de ondergrondse parkeergarage, modern meubilair en A/C.

Het appartement is zeer goed gelegen, aangezien het slechts een paar minuten lopen is naar het strand en het centrum van Torrevieja, met zijn vele bars, restaurants en winkels.

Bewaar
HerverkoopAppartement
Prijs: €90,000Grootte: 82 m2 bebouwd
Reference: 5051Slaapkamers: 2
badkamers: 1Terras: 5 m2
Lift: JaKelder: Nee
A/C: JaGarage: Ja
Veranda: NeeGemeubeld
Energie certificaatBekijk de presentatie in PDF
Uw contactpersoon in Nederland is Antoon Roks. Vul het onderstaande formulier in en Antoon of een van zijn collega’s is u graag van dienst. Ook kunt u ons telefonisch bereiken via (0031)165 599993

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Masa International