Vastgoed kopen met MASA International

Een woning kopen in Spanje en kiezen voor een nieuw leven in de zon kan een opwindende ervaring zijn.

Iedereen kan u een woning in Spanje verkopen, maar voor zulk een belangrijke investering heeft u een bedrijf nodig waarin u volledig kunt vertrouwen.

Laat ons u tonen wat MASA voor u kan doen.

Elke stap van de weg bij u

  • Zorgvuldig uitgekozen woningen: Wij brengen u naar Spanje waar uw eigen adviseur u naar de woningen zal begeleiden gelegen op de ideale locatie die overeenkomt met uw behoeften en budget.
  • Aandacht voor detail: Onze aftersales betekent dat wij elk detail van uw aankoop zullen volgen en u kunnen helpen bij alles wat daarbij hoort, van het bemeubileren van uw huis tot het openen van een bankrekening of het verkrijgen van een NIE nummer en indien gewenst de beste huuropbrengst.
  • Locatie, locatie, locatie: Hoe u ook het liefst uw tijd doorbrengt, wij zullen u helpen een woning te vinden op de juiste locatie, of u nu dicht bij een golfterrein wil zijn, deel wenst uit te maken van een gemeenschap van landgenoten of een rustig plekje zoekt.
  • Gezond blijven: Wij zullen u zelfs introduceren tot de Spaanse gezondheidszorg en u vertellen waar u een Nederlandstalige dokter kunt vinden. Als u niet meer zo goed te been bent als vroeger, dan kunnen wij u helpen een aangepaste woning te vinden.

Nog redenen om in MASA te vertrouwen:

Masa international cars
  • Wij zijn de Spaanse marktleider op het vlak van onroerend goed en tijdens de laatste 37 jaar hebben wij meer dan 36.000 families aan een nieuwe woning geholpen.
  • Wij zijn een volledig erkend bedrijf, u kunt er dus zeker van zijn dat wij uw belangen eerlijk en met integriteit zullen behandelen. Omdat wij volledig bekend zijn met de wetgeving, kunt u op een goede standaard aan klantenzorg rekenen en een hoog niveau aan lokale kennis en expertise.
  • Er is geen druk bij als u bij MASA koopt, veel van onze klanten komen bij ons terecht via een persoonlijke aanbeveling. Ze genieten van een ontspannen leventje in de zon en willen iedereen vertellen hoe fantastisch het wel is.

Als u op zoek bent naar een vakantiewoning, een degelijke, betrouwbare investering of een lang en zonnig pensioen, u bent op de juiste plaats. MASA heeft de expertise en lokale kennis om u te helpen bij het nemen van de juiste beslissing.