Tentoonstelling van Spaanse woningen

Tweede woning beurzen

Bent u zich nog aan het oriënteren voor een tweede woning in Spanje, bezoek ons dan geheel vrijblijvend op één van onze exposities of tijdens een tweede woning-beurs en maak kennis met ons bedrijf. Tijdens uw bezoek zijn wij uiteraard bereid om al uw vragen omtrent het kopen van een woning in Spanje te beantwoorden en u in te informeren over de financiële (on)mogelijkheden, verhuur, fiscaliteit, Spanje hypotheek etc. Ook krijgt u alle relevante informatie qua aanbod met betrekking tot de regio Costa Blanca.

Wanneer u aankomt bij één van onze exposities of beurzen wordt u van harte welkom geheten en bieden wij u graag een kopje koffie of thee aan. U heeft de gelegenheid om een deel van ons woningaanbod te bekijken op onze speciale woon-presentatieborden. Tevens ontvangt u van ons onze gratis brochure.

Daarna zullen wij u van harte uitnodigen aan onze tafel om samen met één van onze MASA-adviseurs uw mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. De eventuele afgesproken informatie zal u zo spoedig mogelijk worden toegezonden per post of per e-mail en eventuele afspraken zullen direct worden nagestreefd.

SECOND HOME EXPO GENT

4 en 5 maart 2023 tussen 10.00 en 17.00 uur

Golden Tulip Hotel Alkmaar, Arcadialaan 6, 1813KN ALKMAAR

SECOND HOME BEURS UTRECHT

17,18 en 19 maart 2023 tussen 10.00 en 17.00 uur

JAARBEURS gebouw, Jaarbeursplein 6, 3521 AL UTRECHT

Second Home EXPO Antwerpen

3 en 4 juni 2023 tussen 10.00 en 17.00 uur

ANTWERP EXPO, Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen

Masa International