Tentoonstelling van Spaanse woningen

Tweede woning beurzen

Bent u nog oriënterend naar een tweede woning in Spanje, bezoek ons dan geheel vrijblijvend op één van onze exposities of tijdens een tweede woning-beurs en maak kennis met ons bedrijf. Tijdens uw bezoek zijn wij uiteraard bereid om al uw vragen omtrent het kopen van een woning in Spanje te beantwoorden en u in te informeren over de financiële (on)mogelijkheden, verhuur, fiscaliteit, Spanje hypotheek etc. Ook krijgt u alle relevante informatie met betrekking tot de regio Costa Blanca qua aanbod.

Wanneer u aankomt bij één van onze exposities of beurzen wordt u van harte welkom geheten en bieden wij u graag een kopje koffie of thee aan. U heeft de gelegenheid om een deel van ons woningaanbod te bekijken op onze speciale woonpresentatieborden. Tevens ontvangt u van ons onze gratis brochure.

Daarna zullen wij u van harte uitnodigen aan tafel om samen met één van onze MASA adviseurs uw mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. De eventuele afgesproken informatie zal u zo spoedig mogelijk worden toegezonden per post of per e-mail en eventuele afspraken zullen direct worden nagestreefd.

Second Home Beurs Utrecht/ Jaarbeursgebouw te Utrecht

28, 29 en 30 september 2018, van 11.00 tot 17.00 uur
Jaarbeurs, Stand nummer 418

BeleefPlus Beurs in Goes

Vrijdag 19 en zaterdag 20 Oktober 2018
Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur
Locatie: Omnium te Goes