Tentoonstelling van Spaanse woningen

Tweede woning beurzen

Bent u nog oriënterend naar een tweede woning in Spanje, bezoek ons dan geheel vrijblijvend op één van onze exposities of tijdens een tweede woning-beurs en maak kennis met ons bedrijf. Tijdens uw bezoek zijn wij uiteraard bereid om al uw vragen omtrent het kopen van een woning in Spanje te beantwoorden en u in te informeren over de financiële (on)mogelijkheden, verhuur, fiscaliteit, Spanje hypotheek etc. Ook krijgt u alle relevante informatie met betrekking tot de regio Costa Blanca qua aanbod.

Wanneer u aankomt bij één van onze exposities of beurzen wordt u van harte welkom geheten en bieden wij u graag een kopje koffie of thee aan. U heeft de gelegenheid om een deel van ons woningaanbod te bekijken op onze speciale woonpresentatieborden. Tevens ontvangt u van ons onze gratis brochure.

Daarna zullen wij u van harte uitnodigen aan tafel om samen met één van onze MASA adviseurs uw mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. De eventuele afgesproken informatie zal u zo spoedig mogelijk worden toegezonden per post of per e-mail en eventuele afspraken zullen direct worden nagestreefd.

6 t/m 8 oktober, van 11.00 tot 17.00 uur

Second Home Beurs Utrecht
Jaarbeursgebouw te Utrecht
Stand nummer 418
Klik hier voor gratis entree