Tentoonstelling van Spaanse woningen

Tweede woning beurzen

Bent u zich nog aan het oriënteren voor een tweede woning in Spanje, bezoek ons dan geheel vrijblijvend op één van onze exposities of tijdens een tweede woning-beurs en maak kennis met ons bedrijf. Tijdens uw bezoek zijn wij uiteraard bereid om al uw vragen omtrent het kopen van een woning in Spanje te beantwoorden en u in te informeren over de financiële (on)mogelijkheden, verhuur, fiscaliteit, Spanje hypotheek etc. Ook krijgt u alle relevante informatie qua aanbod met betrekking tot de regio Costa Blanca.

Wanneer u aankomt bij één van onze exposities of beurzen wordt u van harte welkom geheten en bieden wij u graag een kopje koffie of thee aan. U heeft de gelegenheid om een deel van ons woningaanbod te bekijken op onze speciale woon-presentatieborden. Tevens ontvangt u van ons onze gratis brochure.

Daarna zullen wij u van harte uitnodigen aan onze tafel om samen met één van onze MASA-adviseurs uw mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. De eventuele afgesproken informatie zal u zo spoedig mogelijk worden toegezonden per post of per e-mail en eventuele afspraken zullen direct worden nagestreefd.

16 en 17 mei 2020 Second Home beurs Antwerpen

Antwerp Expo Jan van Rijswijcklaan 191, 2020 Antwerpen
Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur

2 – 4 oktober 2020 Second Home beurs Jaarbeurs Utrecht

Jaarbeursgebouw Utrecht, Jaarbeursplein 3521AL Utrecht
Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur

9 – 11 oktober, Second Home Flanders Expo Gent

Flanders Expo Gent, Maaltekouter 1, 9051 Gent
Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur

Masa International