Tentoonstelling van Spaanse woningen

Tweede woning beurzen

Bent u zich nog aan het oriënteren voor een tweede woning in Spanje, bezoek ons dan geheel vrijblijvend op één van onze exposities of tijdens een tweede woning-beurs en maak kennis met ons bedrijf. Tijdens uw bezoek zijn wij uiteraard bereid om al uw vragen omtrent het kopen van een woning in Spanje te beantwoorden en u in te informeren over de financiële (on)mogelijkheden, verhuur, fiscaliteit, Spanje hypotheek etc. Ook krijgt u alle relevante informatie qua aanbod met betrekking tot de regio Costa Blanca.

Wanneer u aankomt bij één van onze exposities of beurzen wordt u van harte welkom geheten en bieden wij u graag een kopje koffie of thee aan. U heeft de gelegenheid om een deel van ons woningaanbod te bekijken op onze speciale woon-presentatieborden. Tevens ontvangt u van ons onze gratis brochure.

Daarna zullen wij u van harte uitnodigen aan onze tafel om samen met één van onze MASA-adviseurs uw mogelijkheden te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. De eventuele afgesproken informatie zal u zo spoedig mogelijk worden toegezonden per post of per e-mail en eventuele afspraken zullen direct worden nagestreefd.

Second home Beurs Utrecht

30 September, 1 en 2 oktober
Dagelijks van 10.00 tot 17.00 uur, U treft MASA op standnummer 124
Jaarbeurs Utrecht Hal 1

Second Home Expo Gent

15 en 16 oktober
Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur, U treft MASA op standnummer 111
Flanders Expo Gent Hal 8

Masa International