Verkopen met ons

Als u uw woning wilt verkopen, willen wij u graag helpen met dit proces.

Waarom is MASA International de ideale partner om uw eigendom te verkopen?

  • MASA International is een van de oudste vastgoedbedrijven aan de Costa Blanca: sinds 1981 hebben we meer dan 36.000 families geholpen bij het vinden van een nieuw huis.
  • Wij zijn vertegenwoordigd in meer dan 16 landen in Europa en kunnen uw huis de maximale promotie bieden.
  • Uw huis zal worden vermeld op Europa's grootste onroerend goed portals, in e-mail marketing aan meer dan 60.000 abonnees, bij de grote onroerend goed beurzen en via onze eigen website die meer dan 150.000 pagina views per maand heeft.
  • MASA is een van de weinige vastgoedbedrijven aan de Costa Blanca met een ISO 9001 kwaliteitscertificaat.
  • Wij zijn beschikbaar om uw woning zeven dagen per week te promoten.
  • Voor uw eigen veiligheid en gemoedsrust zullen we nooit uw sleutels of andere vertrouwelijke informatie met andere lokale instanties delen.

Onze toewijding aan u

Ons doel is om uw woning in de kortst mogelijke tijd te verkopen. Wij garanderen u een nauwkeurige taxatie van uw woning en elke stap van het verkoopproces wordt aan u uitgelegd.

Nadat we de documentatie van uw woning ontvangen hebben, zal onze juridische afdeling een wettelijke controle voorafgaand aan de marketing en verkoop van uw woning uitvoeren. Deze aanpak zorgt voor een snelle en vlotte verkoop zodra we een koper voor uw woning hebben gevonden.

We zullen foto's maken en beschrijvingen voorbereiden om uw woning zo aantrekkelijk mogelijk te presenteren voor onze potentiële kopers vanuit geheel Europa.

Zodra de campagne voor de verkoop van uw woning is gestart, profiteert u van een ongeëvenaard marketingpakket inclusief:

  • Promotie op onze pan-Europese websites van bedrijven, vertaald naar de moedertaal.
  • Promotie in onze reguliere e-mail marketingcampagnes en nieuwsbrieven die naar potentiële kopers worden verzonden, evenals presentatie van uw woning op vele onroerend goed tentoonstellingen en beurzen in heel Europa.

Na aanvaarding van een bod op uw woning, zal MASA de contacten met de advocaten van de kopers op zich nemen én alle juridische zaken (met inbegrip van de ondertekening van de eigendomsbewijzen, de registratie van het onroerend goed bij de notaris en het opzetten van water & elektra leveringen), voorafgaand aan de afwikkeling van de koop afhandelen. Dit proces duurt meestal 6-8 weken.

If you would like to find out more, call us on 0165 59 99 93 or fill out the following form.

Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Masa International