Het MASA-verschil

Meer dan 36.000 tevreden MASA-kopers sinds 1981 betekent dat we geleerd hebben wat onze klanten willen en hoe we ze het beste kunnen helpen.

Honderden woningen in volledige eigendom.

Wij kunnen de beste keuze bieden uit honderden woningen in volledige eigendom in Spanje, zowel nieuwe- als bestaande woningen en waarvan er velen onmiddellijk beschikbaar zijn.

Wij hebben woningen voor elke smaak en budget, van appartementen tot villa’s. Dat wil zeggen dat wij de woning kunnen bieden die het beste past bij uw wensen.

Wij zijn één van de weinige vastgoedmakelaars aan de Costa Blanca met ISO9001, dit wil zeggen dat u uw voordeel zult halen uit onze verbintenis met kwaliteit.

Met een personele staf van meer dan 100 werknemers zijn we perfect uitgerust om u persoonlijk én in uw eigen landstaal te bedienen. De meeste van onze adviseurs in onroerend goed in Spanje waren zelf ooit klanten; hun kennis en begrip van uw behoeften komt u dus ten goede.

MASA International, een reputatie die u op de eerste plaats zet.

Wij verstrekken niet te evenaren aftersale service. Dit betekent dat wij u "hand in hand" zullen begeleiden tot u helemaal tevreden bent. U kunt als koper zelfs de voortgang van de bouw van uw huis volgen op onze internetzone voor eigenaars.

Masa staff

Wij zullen u niet alleen een huis verkopen, wij maken het koopproces zo rechtlijnig mogelijk en detailleren alle kosten, belastingen en wettelijke vereisten, zodat u uw droom zo eenvoudig mogelijk waar kunt maken.

Wij zijn de meest gerespecteerde vastgoedmakelaar in Spanje met bijna 40 jaar ervaring als marktleider op het gebied van Spaans onroerend goed. Dit betekent dat u er 100% kunt op vertrouwen dat u de beste hulp krijgt.

Wij bieden een “laagste prijsgarantie”, dat wil zeggen dat u erop kunt vertrouwen de beste aankoop te doen door voor MASA International te kiezen.

Masa International