MASA oriëntatietrip

Geen verkooppraatje, gewoon tijd om het allemaal in je op te nemen

U zou het zelf kunnen regelen, een vreemd gebied en ingewikkeld proces trotseren. Of u zou een makelaar in onroerend goed in de arm kunnen nemen met verkooptechnieken en daarmee te duur onroerend goed gaan bekijken.

Geen van beide opties lijkt een pleziertje, het zijn ook niet de eenvoudigste manieren om dit aan te pakken.

Om de perfecte plaats te vinden moet u de woningen bekijken die bij uw budget horen, in de juiste stijl en op de juiste locatie. Ga daarna eens zitten en denk erover na.

Dat is wat we op de MASA Oriëntatie-trips doen. Wij vragen u wat u zoekt en laten ons team van experts het dan voor u vinden.

Wij zorgen voor het hotel, maaltijden en een begeleide privé-trip langs de woningen met de juiste stijl, in de door u gekozen regio's en binnen het door u aangegeven budget. Daarna geven wij u de ruimte om het allemaal in u op te nemen.

Wij gebruiken nooit druk, dat is niet onze manier van werken.

Vraag een Oriëntatie-trip aan of bel ons op 0165 59 99 93

Onze kopers komen uit heel Europa maar onze service is in Spanje. Wij beseften lang geleden al dat, als we willen dat mensen hier gebruik van maken, we ze dan hier heen moeten halen om ons te bezoeken. U koopt immers niet vanaf een foto of een filmpje maar wilt alles echt kunnen zien en bezoeken.

Kom te weten wat de typische fouten zijn die mensen maken bij het bekijken van Spaanse woningen tijdens Oriëntatie - trips…

Boek een MASA- Trip


Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Masa International