Werken bij MASA


Het Personeelsdepartement van MASA International is geïnteresseerd in uw CV

Wij zijn altijd op zoek naar gekwalificeerde mensen voor posities in onze verscheidene departementen. Dit zijn o.a. Verkoop, Marketing, Producten en Aftersales.

In de verkoopafdeling zult u als consulent in onroerend goed verantwoordelijk zijn voor het verzorgen van onze klanten bij hun bezoek in Spanje. Deze functie omvat het tonen van regio’s en de Spaanse manier van leven. Enige verkoopervaring is vereist maar toch zult u training ontvangen.

In andere departementen zijn de taken gevarieerd, onder andere klantendienst, inspectie van woningen, boekhouding en coördinatie van marketingactiviteiten.

Wij zijn ook op zoek naar Agenten of Lokale consulenten in verscheidene landen

Als Lokale Consulent kunt u ons vertegenwoordigen in Oostenrijk, België, Denemarken, Finland, Frankrijk, Duitsland, IJsland, Ierland, Italië, Noorwegen, Rusland, Zuid-Afrika, Zweden, Zwitserland of het Verenigd Koninkrijk.

MASA Staff
De taak van een Lokale Consulent bestaat uit het promoten van onze diensten in een toegewezen land en regio. Dit omvat één van de belangrijkste functies in onze organisatie; de directe klantencontacten. U zult ons lokaal vertegenwoordigen en rechtstreeks handelen met potentiële klanten. Het personeel in ons hoofdkantoor in elk land en onze collega’s in Spanje zullen u bij dit alles bijstaan. U zult ook een doorgaande opleiding genieten.

Omdat wij met veel verschillende nationaliteiten werken is de kennis van een vreemde taal erg belangrijk.

Om in aanmerking te komen voor een positie in Spanje dient u in deze regio te wonen.

Als u geïnteresseerd bent in een baan bij ons, stuur dan uw CV naar: [email protected]

U kunt het ook via post verzenden naar:
MASA International
RRHH, Avda. Alfredo Nobel 150
03183 Torrevieja, Alicante, Spanje

Masa International