De meest gemaakte fouten bij het zoeken naar een Spaanse woning

Ik kijk rond als ik met vakantie ben.

Het is een logische redenering om te denken dat u een geschikte woning zult vinden tijdens uw vakantie. Maar denkt u echt dat u, wanneer u en uw gezin van het mooie weer en van het strand genieten, die plezierige zaken wilt opgeven om dan naar vastgoed te gaan kijken?

Waarschijnlijk zult u heel wat leukere zaken willen doen dan woningen te bekijken: zwemmen in zee, de zonsondergang bekijken met een lekker glaasje in de hand, uitslapen...!

Een woning aankopen is een heel belangrijke beslissing; het is dus heel normaal dat u al uw aandacht hieraan spendeert.

Een oriëntatietrip is vergelijkbaar met een zakenreis (maar gegarandeerd veel aangenamer). Op die manier kunt u geconcentreerd met uw keuze bezig zijn en een correcte beslissing nemen.

Ik ben van plan om rechtstreeks te kopen bij de bouwmaatschappij.

Het lijkt de meest goedkope oplossing om rechtstreeks aan te kopen, maar heeft u veel tijd over om de bouwmaatschappij te keuren, te evalueren en uit te zoeken of alle benodigde documenten die zij moeten kunnen voorleggen, ook wel voor 100 % in orde zijn?

Masa doet er vele maanden over om alles tot in detail na te kijken en de goedkeuring te verlenen aan bouwmaatschappijen. Masa is trouwens altijd de meest gunstige in prijs: wij garanderen altijd de laagste prijs - zelfs de bouwmaatschappij kan onze prijzen en service niet evenaren.

Ik ga kijken, ook al kan ik nu nog niet aankopen.

Etalages bekijken is even aangenaam als echt shoppen, behalve als het over vastgoed in Spanje gaat. Het is namelijk zo dat u verliefd zult worden op hetgeen u zult zien.

Vaak is het zo dat de eigendommen snel verkocht zijn; het is jammer dat u het risico loopt een "gebroken hart" te krijgen én tijd te verliezen omdat de woning van uw dromen niet meer beschikbaar is op het moment dat u wilt aankopen. Ga dus pas kijken als u ook echt tot aankoop kunt overgaan.

Ik ga mee met een groep voor een bezichtiging.

Een groepsbezichtiging is een mooie manier om nieuwe mensen te leren kennen. Helaas is iedereen verschillend en heeft men dus ook diverse wensen rond vastgoed.

Wie wil er nu uren spenderen aan het bekijken van appartementen terwijl hij eigenlijk alleen villa's wil zien? Wij geven er de voorkeur aan om individueel begeleide oriëntatietrips te organiseren. Wij menen dat dit de beste manier is om u díe woningen en plaatsen te laten zien waarvan we zeker zijn dat u ze echt wilt zien.

En ja, wij organiseren ook een groepstour als u dat absoluut wenst. Wij kunnen u ook laten kennismaken met lokale experts die u een indruk zullen geven van het leven in Spanje.

Boek een Regio


Schrijf u in voor onze wekelijkse nieuwsbrief en blijf op de hoogte van het laatste nieuws, informatie over de omgeving, exclusieve kortingen en aanbiedingen. Lees hier ons Privacy beleid. U kunt zich op elk gewenst moment afmelden.

Masa International